بیانیه سنتکام درباره تجاوز به برج مراقبت دریایی چابهار سفارت ایران در بغداد: دوران حمله بدون پرداخت هزینه به پایان رسیده است لاوروف: با همه طرف‌های درگیر در بحران خلیج فارس در تماسیم نامه ایروانی به شورای امنیت در پی اقدامات جنگی آمریکا علیه ایران تصاویر ماهواره‌ای از اصابت موفق موشک‌های سپاه به امارات حمله به یک نفتکش در نزدیکی سواحل عمان حمله غافلگیرانه ایران به مرکز فرماندهی پایگاه نظامی آمریکا در سوریه حزب‌الله: روایت‌های دروغین فعالیت نظامی در سوریه را قویاً رد می‌کنیم بیانیه ایران درباره حملات وحشیانه آمریکا و هشدار به همسایگان جنوبی روایت بقائی از مخالفان مقابله با تروریسم و جنایات بین‌المللی حفاظت امنیتی مادام‌العمر برای نتانیاهو از کابوس مرگ رهبر انصارالله یمن: آمریکا و اسرائیل منشأ شرارت و بی‌ثباتی در جهان هست کرملین: تماس‌ها با ایران ادامه دارد نارضایتی ترام‍پ از هگست بابت وعده‌های محقق‌نشده در جنگ علیه ایران سفر نتانیاهو به آمریکا لغو شد آمریکا با نیروی زمینی می‌تواند تنگه هرمز را تصرف کند؟

حادثه جنجالی نفتکش‌ها در تنگه هرمز؛ آمریکا واکنش نشان داد

تنگه هرمز سنتکام، انفجار نفت‌کش‌ها عنگام عبور از تنگه هرمز را رد کرد.  
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۵ - ۲۷ تير ۱۴۰۵ - 2026 July 18
کد خبر: ۳۱۳۵۴۸

به گزارش راهبردمعاصر، فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) اعلام کرد ادعای ایران مبنی بر آسیب‌دیدن دو نفتکش بر اثر برخورد با مین هنگام تلاش برای عبور از تنگه هرمز نادرست است.

خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی ایران بامداد روز شنبه به نقل از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گزارش داد که این دو نفتکش بر اثر برخورد با مین‌ها دچار آتش‌سوزی شده‌اند. 
 سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز در بیانیه‌ای، تنگه هرمز را «اکنون به‌شدت ناامن و به‌طور کامل بسته» توصیف کرد. 

 پیش از این نیز سابقه داشته است که آمریکا تلفات خود و هم‌پیمانانش در جنگ با ایران را مخفی کرده است و روایت تهران را زیر سوال برده است. /شفقنا

کلمات کلیدی: تنگه هرمز
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار